September 03, 2011

:)

Maaf. Blog ni dah tak ada tuannya.
Biarlah saya menjaga blog ni dengan baik. :)

-SA-

May 30, 2011

Angan-angan Mat Jenin

Berangan jela dapat pinjam duit tu . Jawapan nye tak bole . baru nak pinjam , pinjam means bayar balik . kalau aku mintak kang , lagi la tak dapat . RM350 je . please please . mane nak carik . erghhhh . Taknak bg pinjam takpe , aku carik sendiri . Terima Kasih Ibu Bapa !

Duit

Susa nye nak cari duit . time nak pakai mesti tatahu nak cari kat mane . bukan nak banyak beribu ribu . RM350 je . aku tahu aku boleh dapat . tapi kat mane ???

  • Rompak bank
  • Pinjam ahlong
  • Buat loan dengan mama and papa
  • Pergi mintak sedekah
  • pergi kerja
  • Jual barang-barang aku yang berharga RM350
Itulah antara cara-cara yang aku fikirkan dari tadi . banyak yang tk masuk akal . Semua mengarut . Tapi aku rase nak buat loan dengan mama and papa la . tu pon kalau dorang nak bagi . harap-harap bagi lah . bukan tak bayar balik , nanti bayar la balik . pleaseeeeeee :(

May 27, 2011

Entah -.-'

Entah la kenapa i marah u , entah la kenapa i macam takde mood je hari-hari , entah la kenapa i rase macam kita da tak mcm dulu , entah la entah la entah la . Tadi pon i termarah u lagi . Hm , i'm such a fool . sorry :(

May 22, 2011

from heart , with love

Nothing to say .
just want to say......
I LOVE YOU
AND I ALWAYS DO

May 13, 2011

26 november 2009


u ingat tarikh tu ? i tahu , u mesti ingat . malam tu kita main call call . kita main super savers kan ? hehe . lepas tu , i suruh u topup and text i . u tanya umur i , i tergagap gagap nak jawab . sebab i tahu , sape je nak kat budak budak mcm i kan ? i cakap jugak umur i . i mengaku jugak . sebab i tanak u tertanya tanya . walaupon mase tu kita kawan lagi .


then , i mengaku kat u . yang i suke u . ingat ? u terkejut . and i tahu u mesti nk menolak . tapi jangkaan i salah . ape yang ada dalam fikiran i salah . lambat u reply text i nak bagi respon u mase tu . i tetap tunggu . and u ckp , ''okay , i terima u budak :)'' . Ya Allah , melompat lompat i . i pergi mane2 je dengan muke yang tersenyum . hehe



hari ni 15 mei 2011 . so , kita dah 1 year 5 month 2 weeks and 1 day . masa berjalan . u pon da habis sekolah , i masih lagi dengan alam persekolahan . u da nak sambung belajar . secara jujur , i risau u nk pergi sambung belajar . i ni budak budak je . dekat sane tu , ramai lagi lelaki . adakah u still akan ingat i ? or u malu ade bf budak sekola sedangkan u da ade kat kolej or university ?



i harap , tak macam tu la . i trust u . i letakkan sepenuh kepercayaan untuk u . i doakan u berjaya . and u doakan jugak i berjaya . Insyaallah , kita sama sama berjaya ye sayang ?



Good luck sayang ,
i'll always pray the best for you ,
no matter what , we still together rite ?
till death break us apart .
i love you ,
and i always do <3

April 29, 2011

FUCK !

SEMUA MACAM BUTOH HARAM JADAH !